Mindfulness

Mindfulness Twente - Psycholoog Wendela

Mindfulness

Ben je in de regio Twente op zoek naar een therapeut of psycholoog?

Mijn naam is Wendela Wolters. Als gekwalificeerd therapeut ben ik geregistreerd bij de NFG en het NIP. Ik heb ervaring bij de behandeling van veel verschillende klachten en problemen en werk daarbij ook met Mindfulness training. Op deze pagina vertel ik iets meer over Mindfulness.

Mindfulness biedt inzicht en praktische handvatten om bewuster en veerkrachtiger in het leven te staan. Doordat je ‘met aandacht’ aanwezig bent draag je bij aan sterke, authentieke relaties in je privéleven en in je werk. Je voelt je energieker en meer gefocust en bent beter in staat om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Waardoor er zich meer mogelijkheden aan je ontvouwen.

Mindfulness is niet alleen voor spiritueel gerichte personen. De training is voor iedereen bruikbaar en is al in talloze settings toegepast; onder andere in het onderwijs, de gevangenis, binnen organisaties en bedrijven. Maar ook bij chronische pijnklachten en depressie en angst.

Mindfulness

De Mindfulness training

De mindfulness groepstraining is gebaseerd op de klassieke Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training. Deze is ontwikkeld door de Amerikaanse hoogleraar Jon Kabat-Zinn. De wetenschappelijk onderbouwde training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag. De training wordt gegeven in een groep van 5 tot 7 mensen.

Elke trainingsdag heeft een eigen thema, zoals:

  • de automatische piloot,
  • omgaan met stressvolle momenten,
  • grenzen leren kennen,
  • omgaan met negatieve gedachten.

In de training doen deelnemers verschillende oefeningen en wisselen ervaringen uit. Naast de training is het de bedoeling dat je thuis oefent. In deze dagelijkse oefening ontwikkel je de MBSR techniek en verfijn je de vaardigheden.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Wendela Wolters
Psycholoog NIP, geregistreerd bij NFG, RBCZ, VMBN

Neem contact op

 


Psycholoog Twente: Mindfulness Twente voor mindfulness therapie en coaching en mindfulness trainingen in de regio Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Boekelo, Borne, Oldenzaal, Losser, Glanerbrug, Goor, Delden. Je bent welkom.Psycholoog Twente
Psycholoog Wendela
Als ervaren psycholoog en mindfulnesstrainer werk ik vanuit de visie dat ieder mens over een bron van kennis en kracht beschikt.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog twente Psycholoog Twente
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

NFG-nip-vmbn
Ik ben ook aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
psycholoog enschede Psycholoog Twente
M.H.Tromplaan 9
7511 JJ Enschede
Top