Ervaringen van cliënten

Psycholoog Twente - Psycholoog Wendela

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Twente – Wendela

5 / 5 sterren –
“Ik vind de mindfulness training boven verwachting en merk dat ik er in het dagelijks leven veel aan heb. Wat ik ook bijzonder vind is dat je op een gegeven moment zelf ontdekt hoe je je leven beinvloed met je gedachten. De training heb ik met plezier gevolgd, het was een moment van ontspanning en tijd voor mezelf. Wendela is een fijne trainster, ze weet de stof goed over te brengen”
Psycholoog Twente – Wendela

4 / 5 sterren –
“Ik ben zonder verwachtingen aan de training begonnen met de hoop iets meer balans te vinden. Dat is zeker gelukt!”
Psycholoog Twente – Wendela

5 / 5 sterren –
“Ik heb de training als kort, krachtig en met een praktische insteek ervaren. Er werd voldoende tijd besteed aan het oefenen met de meditaties als het delen van ervaringen. Hoewel ik aanvankelijk tegen de stiltedag opzag heb ik deze na afloop als zeer prettig ervaren. Verder was de begeleiding super!”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Twente - Enschede - Home

Psycholoog Twente – Enschede

Ik ben Wendela, psycholoog.

In mijn praktijk Psycholoog Twente – Enschede ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie, mindfulness en relatietherapie.

Psycholoog Twente – Enschede >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Relaties zijn niet altijd eenvoudig. Veel koppels vinden het lastig om in het spitsuur van het leven de verbinding te blijven houden. Op zo’n moment is het fijn om steun te vinden bij een onafhankelijke derde.

Relatietherapie >>


Psycholoog Twente
Psycholoog Wendela
Als ervaren psycholoog en mindfulnesstrainer werk ik vanuit de visie dat ieder mens over een bron van kennis en kracht beschikt.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog twente Psycholoog Twente
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

NFG-nip-vmbn
Ik ben ook aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
psycholoog enschede Psycholoog Twente
M.H.Tromplaan 9
7511 JJ Enschede
Top