Persoonlijk

Psycholoog Wendela Wolters

Wendela Wolters MSc

Als ervaren psycholoog en mindfulnesstrainer werk ik vanuit de visie dat ieder mens over een bron van kennis en kracht beschikt, zelfs al lukt het niet altijd om daarmee in contact te staan. Met de juiste ondersteuning en bekrachtiging lukt het om die bron weer aan te boren en daarin ligt mijn motivatie!

Het typeert ook hoe ik wie ik ben; positief ingesteld, empathisch, betrokken en warm. Ik werk met Hoofd, Hart en Ziel en ben telkens weer dankbaar voor elk bijzonder levensverhaal en voor elk vertrouwen wat in mij wordt gesteld.

Ik ben sinds 1986 werkzaam in de gezondheidszorg in de functie van verpleegkundige, en als psycholoog sinds 2008. In 2012 heb ik mijn eigen praktijk opgericht waarin ik werkzaam ben als psycholoog-coach en mindfulness trainer.

Mijn werkzaamheden concentreren zich rond: counselling en coaching, relatietherapie, mindfulness training. Daarnaast geef ik training in veerkracht en leiding geven en het vergroten van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.


Opleidingen en bijscholing

Ik ben breed opgeleid, zowel op wetenschappelijk (Psycholoog), Lichamelijk (Verpleegkundige) als spiritueel (Mindfulness trainer) gebied.

Daarnaast volg ik frequent na- en bijscholing en streef ik er naar mijn kennis zo samen te brengen dat het mijn cliënt ten goede komt.

Door mindfulness te integreren in mijn privéleven sta ik steviger en meer gefocust in mijn schoenen. Mindfulness ondersteunt mij in mijn werkzaamheden doordat ik met meer helderheid kan waarnemen en creatiever en effectiever kan afstemmen op de te nemen acties.

Registraties

Ik ben geregistreerd bij:

 • NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) als Psycholoog-NIP lidmaatschapsnr: 138235
 • NFG (Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg) nr. 7590, registerlid VPMW
 • VMBN: als 1e categorie trainer nr. 2015717
 • AGB code Zorgverlener: 90-047999 en Praktijk: 90-56573
 • RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) nr. 810159R
 • Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer: 56634285

Ik ben aangesloten bij de geschillencommissie van het NFG welke het heeft ondergebracht bij Quasir.

Studies en opleidingen:

Naast de academische opleiding als Psycholoog (afgestudeerd als Arbeids- en Organisatie Psycholoog met een minor in Gezondheidpsychologie) ben ik tevens opgeleid als Mediator, Mindfulness trainer en Verpleegkundige.

Recente scholing:

 • Transactionele Analyse bij Jacqueline van Gent te den Haag, 2018
 • Opleiding Focusing voor Psychologen bij het Focusing Institute Newyork gegeven door Aafien de Vries, 2018
 • Stresspreventie en -interventie volgens de CSR methode bij het CSR centrum te Meerkerk, 2017
 • RET training bij instituut upside down, Den Haag 2017
 • Acceptance and Commitment Therapy bij drs. Balde te Utrecht, 2016
 • Post academische opleiding tot Mindfulness trainer eerste categorie afgerond in 2015 bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam
 • Ups and downs in gezinsrelaties en Narcisme beide bij Hupper in 2015


Geregistreerd op

> Therapiepsycholoog.com
> Relatietherapeuten.net

Registered on:
> Therapycounselling.nl – Enschede

> Linkedin
> Google:

Indien je meer wilt weten over mij, of over wat ik je kan bieden, neem dan gerust contact met mij op!

Wendela Wolters MSc
Psycholoog NIP, geregistreerd bij NFG, RBCZ, VMBN

Neem contact op


Psycholoog Twente
Psycholoog Wendela
Als ervaren psycholoog en mindfulnesstrainer werk ik vanuit de visie dat ieder mens over een bron van kennis en kracht beschikt.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog twente Psycholoog Twente
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

NFG-nip-vmbn
Ik ben ook aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
psycholoog enschede Psycholoog Twente
M.H.Tromplaan 9
7511 JJ Enschede
Top